Afbeelding

A5 Deco Zwolle houdt korting 3-daagse

Partnerbijdrages

A5 Deco houdt op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 februari een spectaculaire korting 3-daagse. Wie op deze dagen zonwering, rolluiken of screens (met uitzondering van het merk Weinor) koopt, profiteert van maar liefst 25 procent korting.

“We willen onze klanten deze mooie korting bieden, voordat het voorjaar begint”, motiveert Heidi Wind de actie. “Het is belangrijk om bij het bestellen op tijd te zijn. Wie in februari bestelt, heeft de zonwering, rolluiken of screens binnen een week of vier gemonteerd aan huis. Later in het seizoen kunnen de levertijden wel oplopen tot zes weken. Wij adviseren altijd tijdig te bestellen, zodat de levering in maart is afgerond. Zodoende heb je het hele seizoen plezier van je aankoop.”

Verder vinden klanten in de showroom nieuwe types ritsscreens. “Ritsscreens hebben een rits geleiderail, waardoor ze windvast zijn”, legt Heidi uit. “In het verleden bleef een stukje van de onderlat uitsteken onder de kap. Bij de nieuwe types sluit deze volledig af.”

Ook in onze showroom zijn diverse terrasoverkappingen te bewonderen met talrijke opties, zoals glaswanden, ritsscreens, serrezonwering en LED-verlichting. Alle buitenzonweringen zijn voorzien van Somfy-besturing; deze zijn ook te bedienen met de telefoon of tablet.

De korting 3-daagse is op donderdag 25 februari van 10.00 tot 21.00 uur vrijdag 26 februari van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 27 februari van 10.00 tot 16.00 uur.

A5 Deco

Ampèrestraat 8

8013 PV Zwolle

(038) 337 57 23

www.a5decozwolle.nl