Afbeelding
Hennie van Schenkhof

Naar schouwburg de Spiegel, The Melody Singers met begeleiding van Vier het Leven

· leestijd 1 minuut Algemeen

Vier het Leven op zaterdag 16 april 2016

Met Pop- en Musicalkoor The Melodysingers

Op zaterdag 16 april a.s. wordt er in Theater de

Spiegel in Zwolle samen met Stichting Vier het Leven een prachtige voorstelling gegeven door The Melodysingers. Zij maken muziek van alle tijden.

Voor de vierde maal in haar 25-jarig bestaan presenteert het pop- en musicalkoor de Melodysingers uit Zwolle een wervelend en avondvullend programma in Theater de Spiegel.

In “Time after Time” nemen de Melodysingers u

mee op een muzikale reis door de tijd. Van vergeten nummers uit vervlogen tijden en bekende klassiekers tot aanstekelijke hedendaagse songs. In hun jubileumjaar zullen de Melodysingers alles uit de kast halen om u een onvergetelijke avond te

bezorgen.

Stichting Vier het Leven wil u graag meenemen naar deze bijzondere voorstelling. Een gastvrouw/ -heer van Stichting Vier het Leven haalt u op en brengt u na de voorstelling weer veilig thuis. In Theater de Spiegel wordt u ontvangen met een kopje koffie en kunt u kennismaken met andere ouderen die ook een avondje uit gaan met Stichting Vier het Leven. De kaarten kosten € 37,00 inclusief koffie en een pauzedrankje, vervoer en begeleiding.

Aanvang van de voorstelling is om 20.00 uur.

U wordt ruim van tevoren opgehaald door één van onze vrijwilligers.

Kortom een gezellige voorstelling om mee te maken. U kunt nog tot twee weken voor de voorstelling uw kaarten bestellen door contact op te nemen met Stichting Vier het Leven, telefoonnummer: 035 - 5245156 (ma.t/m vr. 09.00 tot 18.00 uur). Ons telefoonteam staat u graag te woord, zij helpen u ook graag met andere vragen.

Deze gezellige voorstelling is ook een prachtige gelegenheid voor senioren en hun familie, vrienden en buren om kennis te maken met Vier het Leven. WELKOM!