Informatieavond ‘Hoe houd ik de zorg vol?’

Partnerbijdrages

Univé heeft, samen met ZwolleDoet, voor 12 april een informatiebijeenkomst voor mantelzorgers in Zwolle georganiseerd.

Tijdens de avond ontvangen bezoekers praktische tips hoe een goede balans in de zorg te vinden en waar ze terechtkunnen voor ondersteuning. Iedereen is welkom. Ook niet-Univé-klanten.

Ongeveer drie miljoen Nederlanders zorgt momenteel voor iemand in zijn of haar directe omgeving. Vaak is het een familielid voor wie wordt gezorgd, waarbij de hulp kan variëren van het bieden van een luisterend oor tot praktische hulp zoals meegaan naar de huisarts.

Coördinator mantelzorgondersteuning Nieske Huisman van ZwolleDoet geeft tijdens de avond een presentatie: “Mantelzorg geven, is vaak vanzelfsprekend. Je doet het ‘gewoon’ voor de ander. Maar het kan ook emotioneel zwaar zijn en lastig te combineren met je werk of andere bezigheden. Tijdens de informatieavond zal ik uitleggen waar mantelzorgers terechtkunnen met hun vragen en een aantal praktische tips geven om een goede balans in de zorg te vinden.”

Aanmelden

De informatieavond is kosteloos en voor iedereen, zowel voor klanten als niet-klanten. Er is ruimte voor maximaal dertig deelnemers. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.unive-events.nl.