Afbeelding

Mooi Marloes laat vollere vrouw stralen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Dertig à veertig procent van de vrouwen in deze regio heeft maat 44 of meer, weet Marloes Kloosterboer. Zijn opende onlangs in Hattem Mooi Marloes, een moderne kledingzaak voor de vollere vrouw.

“Vollere vrouwen kunnen er heel goed uitzien en verdienen ook goede kleding”, vindt Kloosterboer. Genoeg reden voor haar om haar droom van een eigen winkel te volgen en zich daarbij op deze categorie vrouwen te richten. “Het is eigenlijk ook een ode aan mijn moeder”, vertelt ze. “Zij had maat 48 en altijd moeite mooie kleding te vinden.” Uiteindelijk toch nog vrij spontaan opende Kloosterboer haar eigen kledingwinkel Mooi Marloes. “Ik wil een mooie winkel met een goede sfeer en mooie producten van een goede kwaliteit. Daarnaast geef ik stylingadvies, zodat mijn klanten mooi en representatief de winkel verlaten.”

Om haar klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen, presenteert ze ook merken die speciaal mode voor de vollere vrouw maken. ”Mijn collectie bestaat niet uit een uitvergrote versie van kleine maatjes. Zo heb ik spijkerbroeken met veel stretch die niet in de buik snijden, wat bij uitvergrote kleding vaak wel gebeurt. Mijn collectie omvat kleding die past bij het lichaam van de vollere vrouw en haar tot haar recht laat komen: representatief, comfortabel en zelfverzekerd. Mooi Marloes is voor vollere vrouwen die inzien dat kwaliteit belangrijk is.”

Klanten kunnen dichtbij Mooi Marloes in het oude Gelderse Hanzestadje parkeren.

MooiMarloes
Kruisstraat 13
8051 GD Hattem
(038) 203 80 27

www.mooimarloes.nl