Afbeelding

Gratis boek bij it’s Amazing Camu Camu Powder

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De unieke Camu Camu bes staat volgens G&W GezondheidsWinkel Zwolle en GezondheidsDrogist Schuttelaar wereldwijd bekend als de bes met het hoogste gehalte vitamine C.

“De paarsgele besjes groeien van origine op de oevers van de Amazonerivier in Peru, hebben een extreem zure smaak en zijn in pure vorm veel te zuur om te eten. Deze zure smaak heeft de Camu Camu bes te danken aan het extreem hoge gehalte ascorbinezuur, oftewel vitamine C. Tevens is de bes van nature rijk aan zink en dus een superkrachtige antioxidant. De rijpe besjes worden gevriesdroogd en vermalen tot poeder, waarna het makkelijk toe te voegen is aan water, zuivel, vruchtensap of een smoothie. it’s Amazing Camu Camu Powder is honderd procent biologisch, GMO- (genetisch gemanipuleerd) en allergenenvrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Camu camu geeft weerstand snel en makkelijk een boost.”

De G&W-bestseller ’feiten over voeding’, waarvan reeds 20.000 exemplaren zijn verkocht, geeft een heldere, nuchtere kijk op gezondheid en voeding en de rol die Superfoods en voedingssupplementen hierbij kunnen spelen. “Het boek telt meer dan tweehonderd pagina’s barstensvol gezonde feiten, praktische informatie én inspiratie voor heerlijke en supergezonde maaltijden. Een voedingsdeskundige/diëtiste en smaakexpert geven waardevolle adviezen over gezondheid en 83 heerlijke recepten, die allemaal hun unieke uitwerking hebben op de gezondheid.”

Klanten krijgen bij aankoop van een pot van 125 gram it’s Amazing Camu Camu Powder à 24,95 euro het boek ‘Feiten over voeding’, ter waarde van 14,95 euro, gratis. Exclusief bij de G&W GezondheidsWinkel Zwolle en GezondheidsDrogist Schuttelaar.