Walk&Talk

Algemeen

Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Op maandag 23 mei is er in Stadkamer een bijeenkomst “Walk & Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden”. Werkzoekenden kunnen van 9.30 tot 11.30 uur terecht in de Thorbeckezaal van het Stadhuis, voor hulp bij hun zoektocht naar een baan.

Elke derde maandag van de maand is er een Walk & Talk bijeenkomst in Stadkamer. Tijdens deze laagdrempelige netwerkbijeenkomsten wordt een thema rondom solliciteren besproken. Iedere maand komt er een ander thema aan bod. Werkzoekenden krijgen de gelegenheid om ervaringen te delen, contacten te leggen en tips en suggesties te ontvangen, die helpen bij hun zoektocht naar een geschikte baan.

De bijeenkomst op 23 mei heeft het thema ‘Personal branding’ met als speciale gast Paola Pisu van Ombra della Terra. Ombra della Terra is een bureau in Zwolle dat zich richt op mens- en organisatieontwikkeling. Het combineert face to face leren met moderne, digitale leeroplossingen. Meer informatie over Ombra della Terra is te vinden op www.ombradellaterra.nl.

Op lezenenlenen.stadkamer.nl vind je meer informatie over de Walk & Talk bijeenkomst. Hier kun je je ook aanmelden, deelname aan de Walk & Talk is gratis.