Afbeelding

Doggy dancing op veertigste verjaardag Pets & Co Jonkman

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Dansen met je hond, knaagdiercupcakes maken of met je huisdier samen op de foto na een beauty avond? Dat kan komende weken allemaal bij Pets & Co Jonkman. De dierenspecialist bestaat veertig jaar en viert haar verjaardag samen met haar klanten en alle dierenliefhebbers van Zwolle.

De workshop Doggy dancing is op zaterdag 28 mei van 15.00 tot 17.00 uur aan de Belvédèrelaan 241 in het winkelcentrum van Stadshagen. Wie zelf mee wil doen kan zijn hond meenemen. Op woensdag 1 en 8 juni wordt er een viswedstrijd (t/m 15 jaar) gehouden. Hiervoor kun je je opgeven in een van de winkels. En in het filiaal aan de Thomas à Kempisstraat kunnen baas en dier terecht voor een beauty avond op woensdag 1 juni van 18.00 tot 21.00 uur. Er is een kapper en visagiste aanwezig voor het baasje en het huisdier krijgt ook een make-over. Het resultaat wordt vereeuwigd door een professionele fotograaf. Hiervoor moet je je aanmelden op Facebook, waar ook een grappig filmpje op staat over een andere verjaardagsactie. Vier dagen lang worden er namelijk veertig voerbakken verspreid in verschillende Zwolse wijken. De vinders kunnen deze naar een van de winkels brengen en krijgen er een leuke goodybag voor terug.

Pets &Co Jonkman begon veertig jaar geleden aan de Thomas à Kempisstraat. Inmiddels is de zaak uitgebreid met een filiaal in Stadshagen en Zwolle-Zuid. Je kunt er terecht voor alles wat je nodig hebt om je huisdier optimaal te verzorgen. “We zijn een zelfstandige onderneming en hebben alleen specialisten in dienst”, vertelt eigenaresse Job Jonkman. Deze dierenspecialisten hebben naast jarenlange ervaring ook heel veel dierenliefde en kunnen daarom de juiste tips en adviezen geven.


Pets & Co Jonkman

Thomas à Kempisstraat 49
8021 BJ Zwolle

(038) 454 02 51


Van der Capellenstraat 101
8014 VW Zwolle
(038) 465 78 14


Belvédèrelaan 241
8043 LW Zwolle

(038) 420 04 24

www.facebook.com/petsencojonkmanzwolle