Hoge kortingen bij Tuk-Inn

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Profiteer nu van de vele voordelen”, roept Herman Jansen van Tuk-Inn Hasselt de mensen op. Omdat de winkel op de schop gaat, is de bestaande collectie flink afgeprijsd. “We hebben kortingen tot wel 75 procent, het moet weg.” In maart 2015 zette de ondernemer een nieuwe stap en begon de webshop Lusanna.nl. “Tuk-Inn heeft zelf geen webshop, dit is een aparte onderneming. Maar een winkel heeft een
webshop nodig, en een webshop heeft een winkel nodig.” Twee werelden worden nu één wereld bij Tuk-Inn, Lusanna neemt de winkel over.

“Als je een webshop hebt willen mensen de spullen graag eerst zien”, vertelt Jansen. “Dat wordt nu mogelijk. Bovendien zien mensen tot nu toe alleen wat er in de winkel is. Maar we hebben ontzettend veel voorraad. We beschikken elders in het land over een magazijn van 10.000 vierkante meter. Dat zien de mensen niet als ze in de winkel zijn.”

Tijd om er ruimte voor te maken dus, dacht Jansen. “Dat is ook een compleet andere collectie. Niet dat het oude niet goed was. We gaan dat met elkaar verweven. Merken als Pullman en M-line blijven we gewoon verkopen.

Maar Lusanna is specialistischer. Zo hebben ze bijvoorbeeld hoeslakens in afwijkende kleuren van 180x220 en matrassen van 120x190. Het is gewoon een bijzondere voorraad.” En dat kunnen klanten nog dezelfde dag in huis hebben als ze het bestellen. “En dat ook nog gratis bezorgd. Vanaf nu geldt dat ook in de winkel.” Maar, alleen voor de nieuwe collectie. “Op de oude collectie kan dat niet. Daar zit zoveel korting op. Profiteer er nu van.” Meer informatie is te vinden op www.lusanna.nl.