Afbeelding

Oogzorgcentrum Zwolle houdt informatieavond over ooglaseren

Partnerbijdrages

Wel of niet de ogen laten laseren? Voor wie daarover vragen heeft of advies wil, heeft Oogzorgcentrum Zwolle voor dinsdag 28 juni een speciale informatieavond georganiseerd.

“We merken dat veel mensen met vragen zitten”, vertelt optometrist Sarah Groeneweg. “Ze willen het vaak wel, maar twijfelen. Welke voor- en nadelen heeft ooglaseren en hoe gaat het in zijn werk? Dat zijn veelvoorkomende vragen, maar ook: waarmee moet ik rekening houden, krijg ik begeleiding bij de behandeling, wat zijn de risico’s, waaruit kan ik kiezen en wat zijn de kosten?” Voor het nieuwe Oogzorgcentrum Zwolle aan het Aplein was het reden genoeg om in samenwerking met Eyescan uit Utrecht een speciale informatieavond te organiseren. “Deze gerenommeerde en solide partij doet een laatste vooronderzoek en daar vindt ook de behandeling plaats”, legt Groeneweg uit. “Oogzorgcentrum Zwolle doet vooronderzoek, een uitgebreid onderzoek en adviseert en begeleidt de klanten zowel voor als na de behandeling.”

Welke behandeling plaatsvindt, verschilt per individu. De verschillende behandelmogelijkheden worden eveneens tijdens de informatieavond belicht. Groeneweg: “Keuze voor ooglaseren is vaak gebaseerd op een gevoel. Mensen die ervoor kiezen, willen ’s morgens als ze wakker worden gelijk de dag ervaren. Ofwel het gevoel hebben van: hé, ik ben er meteen.”

De gratis toegankelijke informatieavond begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur, en duurt tot 21.00 uur. Belangstellenden dienen zich per e-mail email@oogzorgcentrumzwolle.nl of via de website www.ozcz.nl aan te melden.

Oogzorgcentrum Zwolle

Aplein 15

8011 TJ Zwolle

(085) 902 28 82

www.ozcz.nl