Afbeelding
Suzanne Pol

Cup your own cake bij Deliroos

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Deliroos opent aanstaande zaterdag 13 augustus aan de Sassenstraat 26 in Zwolle. Rosalie Pol, eigenaresse, serveert daar cupcakes die gasten zelf kunnen samenstellen. Er is keuze uit verschillende smaken cakejes, frostings en toppings. “Cup your own cake”, noemt Rosalie het concept. Daarnaast verzorgt ze ook lunch met mini-broodjes, 4 broodjes is een volledige lunch. Zaterdag en de dagen erna zijn er verschillende openingsacties. “Mijn eigen lunchroom heb ik altijd al gewild”, verteld Rosalie, 24 jaar uit Zwolle.

Rosalie, die de hogere hotelschool heeft afgerond, is 2 jaar geleden klein begonnen met Deliroos. “Eerst maakte ik hapjesschalen en taarten voor vrienden en familie, maar ik kreeg al snel meer klanten”, verteld ze. Zo kreeg ze ook opdrachten van bedrijven voor lunch en hapjesschalen. De Catering zal ze blijven doen, naast haar lunchroom. Deliroos zal lunch en cupcakes verzorgen, maar ook koffie, eigengemaakte taart, high wine en hight tea. De lunchroom komt bij Blauwdruck Zwolsch Warenhuis in aan de Sassenstraat. Blauwdruck verkoopt kunst van Zwolse kunstenaars.

'Cup your own cake' is een nieuw concept in Zwolle. Maar wat is het? Rosalie legt uit: “Je kunt je eigen cupcake samenstellen in 4 stappen. De eerste stap is het kiezen van de cupcake smaak, bijvoorbeeld vanille, chocolade of framboos. De tweede stap is de frosting, dit is de toef die bovenop een cupcake hoort. Dit kan bijvoorbeeld aardbei, oreo of vanille smaak zijn. De derde stap is de saus bovenop de frosting, bijvoorbeeld karamel of chocola. De laatste stap is een topping, dit kan vers fruit zijn, karamel blokjes of mini marshmallows. Zo kunnen er veel verschillende cupcake variaties worden gemaakt”.

Vanaf zaterdag 13 augustus tot en met vrijdag 19 augustus zullen er elke dag openingsacties zijn. Zaterdag is de officiële opening van Deliroos en dit zal gevierd worden met acties en een raad en win spel, waarmee een high tea voor 2 personen gewonnen kan worden.