Afbeelding

Basketbalvereniging Be Quick ‘28 op zoek naar nieuwe (heren)leden

Sport

ZWOLLE - Basketbalvereniging Be Quick ’28 is de afgelopen jaren flink gegroeid, maar blijft actief op zoek naar nieuwe leden om de huidige teams op peil te houden. “Het water staat ons niet aan de lippen, maar we willen dit vasthouden en liefst nog wat uitbreiden”, zegt Jacco Baars, speler van heren 1.

Sinds Baars zich acht jaar geleden voegde bij de club is het aantal leden bijna verdubbeld. Het huidige aantal van circa honderd leden is verdeeld over vier herenteams, een damesteam, een jeugdteam, een rolstoelbasketbalteam en een jeugdrolstoelteam. “Met name bij de vier herenteams is er voor komend seizoen nog aardig wat versterking gewenst”, meldt Baars.

Met een eigen clubhuis, een hecht verenigingsgevoel en een open deur voor nieuwe leden presenteert Be Quick zich als ‘de gezelligste basketbalvereniging van Zwolle en omstreken.’ Het is de enige club in de directe omgeving die rolstoelbasketbal aanbiedt.

Vanaf dinsdag 30 augustus biedt Be Quick ‘28 een maand lang de gelegenheid om elke dinsdagavond te komen proeftrainen in Sportcentrum Deltion aan de Obrechtstraat.