Afbeelding

Uitgebreide Villa Kakelbont maakt jong zijn tot een feest

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Villa Kakelbont Jeugdmode in winkelcentrum Zwolle-Zuid is dit jaar uitgebreid. Het naastgelegen pand is aan de huidige winkel toegevoegd. Daar is de Baby & Lifestyle-afdeling nieuw gevestigd met mode voor de allerjongsten.

Hippe nieuwe merken als Small Rags, B-Nosy, Isi Mini, Snooze Baby en Fresk zijn toegevoegd aan het bestaande merkenpakket van onder meer Noppies, Feetje, Name it, Tumble ’n Dry, B.E.S.S. en Kiezeltje. Naast babymode worden ook artikelen verkocht als slaapzakken, slaaptrainers, nachtlampjes, badjasjes, dekentjes, paddenstoellampen, Wheelybugs, Suavinex spenen en flessen als ook vrolijk servies van Sugar Booger.

Op de scheidslijn van de baby-afdeling en de grotere maten zijn meerdere lifestylemerken uitgestald, waaronder Djeco met leuke accessoires voor kinderkamers zoals dekbedden, lampen, behangstroken, klokken, wandkastjes, kussens, mobielen en muurstickers. Het bekende merk A Little Lovely Company is ook present. Haar filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Ze presenteren onder meer artikelen als lichtboxen met aan te passen teksten, tekstballonnen met confetti, letterslingers en grappige lampjes.

Ook de rest van de winkel met de grotere maten is qua interieur en indeling aangepakt. Er is meer ruimte gecreëerd en de aparte jeanswanden en aangepaste stellingen zorgen voor meer rust en een mooie uitstraling van de collecties. Merken als Someone, B.Nosy, Molo, Funky XS, Gabbiano, Geisha, Tumble ’n dry, Nono, Flo, Name it en vele andere komen daar goed tot hun recht en presenteren prachtig de nieuwste herfstcollecties.

Villa Kakelbont jeugdmode is gevestigd aan de Van der Capellenstraat 158 in Winkelcentrum Zwolle-Zuid, waar parkeren altijd gratis is.