Afbeelding

Royal Kids start nieuwe Nannyservice

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na de officiële opening in september is Royal Kids van start gegaan met haar kinderopvang en buitenschoolse opvang in d’Olde Baank in Rouveen. Vanaf deze week is daar de Royal Kids Nannyservice bij gekomen. Eigenaresse Rolinda Lindeboom vertelt: “De nannyservice is een speciale vorm van gastouderopvang. Bij de Nannyservice komt een gediplomeerde nanny de kinderen bij de vraagouders thuis opvangen. Niet alleen in Rouwveen, maar in de ruime omtrek. Dus ook in Zwolle.”


Professionele gastouderopvang Royal Kids kiest voor deze speciale vorm van opvang om te kunnen werken met professionele nanny’s die ruime scholing in het vakgebied hebben genoten: “Voor sommige kinderen en ouders is het prettiger als de opvang bij hen thuis gebeurt. De nanny is niet gebonden aan openingstijden, vangt de kinderen in hun vertrouwde omgeving op en zorgt ervoor dat het dagelijks ritme van het gezin zoveel mogelijk doorgang kan vinden”, aldus Rolinda Lindeboom.


Gediplomeerde nanny’s

Zij vervolgt: "Wij kiezen ervoor om uitsluitend met gediplomeerde nanny's te werken, die minimaal MBO-3 niveau behaald hebben. Daarmee kunnen wij goede kwaliteit leveren en niet alleen de verzorging en begeleiding van de kindereen van de ouders overnemen, maar ook een stukje meer bieden, zoals het stimuleren van de ontwikkeling en het ondernemen van geschikte activiteiten met de kinderen."

Royal Kids verzorgt de bemiddeling tussen de ouders en de nanny's en verzorgt de kassiersfunctie, zodat ouders in aanmerking kunnen komen voor de kinderopvangtoeslag. Vanaf 3 kinderen is de Nannyservice zelfs voordeliger dan de kinderopvang.


Inschrijving geopend

De inschrijving voor de Nannyservice is vanaf deze week geopend. Maar informatie is verkrijgbaar via de website www.kinderopvang-royalkids.nl, via de mail royalkidsrouveen@gmail.com of via de telefoon 06 2979 3063.