Afbeelding

ONLY en ONLY&SONS openen hun deuren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ONLY en ONLY&SONS openen op vrijdag 28 oktober hun deuren in Zwolle. ONLY opent daarmee de honderdste winkel van Nederland, een belangrijke mijlpaal in de groei van de organisatie.

ONLY&SONS is een nieuw gezicht, maar maakt net als ONLY een bizar snelle groei. Beide ketens van Bestseller openen gemiddeld één winkel per week. Sandra (ONLY) en Kevin (ONLY&SONS): “De kracht van de merken is full service, het snel inspelen op de behoeften van de klant, de full committed medewerkers en ownership van de storemanagers. We can make the difference. Werken bij ONLY en ONLY&SONS is hard werken met topresultaten en elke dag een feest. Dat stralen we uit, voelen we en dat delen we met iedereen. We genieten er van.”

Tijdens het openingsweekend krijgt elke klant bij beide winkels 25% korting op de gehele collectie en zijn er diverse extra kortingen. Daarnaast geeft ONLY, naast andere toffe acties, tijdens de opening de eerste honderd klanten een giftvoucher ter waarde van € 20, te besteden in de maand november. ONLY&SONS geeft iedereen giftvouchers ter waarde van € 20 mee. Deze kan men inleveren bij het volgende bezoek aan een ONLY&SONS filiaal. “Alle klanten worden op hun wenken bediend onder het genot van hippe deuntjes van een dj en toffe prijzen”, beloven Sandra en Kevin. ONLY viert deze Zwolse party ook landelijk in elke winkel met acties, zoals 20% korting op alle jeans, knits en jackets.

ONLY opent op Diezerstraat 60 en ONLY&SONS op Diezerstraat 43.