EEN ACCU VOOR ALLES

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Voor de twintigste keer houdt Takman IJzerwaren haar jaarlijkse demodagen.

Dit jaar laten demonstrateurs van Stihl, Wera, De Walt, Fein, Rhodius, Majestic, Safety centre en Stierman alle noviteiten zien en profiteren klanten van extra kortingen/aanbiedingen.

Op vrijdag 4 november en zaterdag 5 november vindt dit evenement weer plaats, De demodag aan de van Raaltestraat 26 in Ommen is op 4 november van 14.00 uur tot 21.00 uur. Het filiaal aan de Campherbeeklaan 1 in Zwolle(Berkum) houdt op zaterdag 5 november van 10.00 uur tot 17.00 uur haar demodag. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen bezoekers kijken en vragen stellen aan de specialisten.

Steeds meer worden er accu machines van Stihl en Husqvarna verkocht. Deze stille, mobiele en krachtige machines zonder uitlaatgassen geven volledige vrijheid bij tuinwerkzaamheden en groenonderhoud.

“Een accu voor alles”. Voor het snoeien van heggen, grasmaaien, graskanten trimmen, gevallen bladeren opruimen, en paden reinigen tot haardhout zagen. Stihl en Husqvarna accumachines voeren die opdrachten met gemak uit. Zowel voor de doe-het-zelver als de professionele gebruiker.

Tijdens deze dagen wordt er door Stierman de Leeuw onder andere een gratis mini-cursus klimmen gegeven. Dit is voor iedereen, die een professional in boom-of landschapsverzorging, hovenier of gewoon geïnteresseerd is in klimmaterialen.

Wat betreft gereedschappen is Takman de plek voor de echte liefhebber. Of men nu op zoek is naar een kettingzaag, hang-sluitwerk of een simpel schroefje, bij Takman gaat men nooit met lege handen de deur uit. Niet voor niets is Takman al sinds 1918 een gespecialiseerd bedrijf voor de verkoop en reparatie van onder andere ijzerwaren gereedschappen en machines voor zowel de particuliere als de professionele sector.