Afbeelding

Driezorg/ANBO bezoekt kerstmarkt in Vaassen

Algemeen

ZWOLLE – Vanaf verschillende Driezorg-locaties (Havezate, Fermate, Westenhage, Rivierenhof en Arcadia) vertrekt op vrijdag 9 december een bus naar de kerstmarkt bij kasteel Cannenburch in Vaassen.

De bus begint met de rit om 15.00 uur vanaf Driezorg-locatie Arcadia en gaat zo bovenstaande locaties langs, zodat het gezelschap rond 16.30 uur in Vaassen arriveert. Daar kan men over de traditionele kerstmarkt, met ruim honderd kraampjes op het voorterrein van het kasteel, lopen. De avondmaaltijd kunnen de deelnemers naar eigen idee invullen. Er zijn volgens de organisatie genoeg kramen die daarop inspelen. Wel krijgt iedereen een bon voor een kopje thee/koffie met appelgebak, die ze in het koetshuis kunnen verzilveren. Het vertrek vanuit Vaassen is om 19.15 uur en de aankomst in Zwolle en op de eerste uitstaplocatie is rond 20.00 uur.

In de bus is een lift aanwezig. De kosten voor deze reis bedragen 26,50 euro per persoon, inclusief vervoer, koffie/thee met appelgebak en bezoek aan de kerstmarkt op het terrein van kasteel Cannenburch.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie en/of aanmelden telefonisch contact opnemen met de receptie van Driezorg-locatie Fermate: (038) 468 66 40. Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 2 december.