Afbeelding

Winter BBQ op Het Eiland tijdens Winters Zwolle!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Op 22 en 23 december organiseren Waanders & Pistache op Het Eiland een winterse barbecue. Het plein en de straat worden omgetoverd tot een sfeervol geheel met de kerst en de winter als inspiratie. In 2 verwarmde tenten zijn er live-optredens, foodtrucks met BBQ’s en vermaak voor jong en oud. Mooie wijnen, speciaalbieren of warme dranken krijgen zelfs de grootste koukleum warm.

In de aanloop naar de feestdagen is er geen betere gelegenheid voor gezinnen, vrienden, collega’s en stelletjes om helemaal in de kerstsfeer te komen.

BBQ, wijn en speciaalbieren
Meer dan eens vormt eten een beleving. Niet alleen thuis of in een restaurant maar steeds vaker op straat. Tijdens de Winter BBQ serveren diverse hippe Foodtrucks hun heerlijkste gerechten van de BBQ of grill. De sommeliers van Brander Wines vertellen je graag welke wijn jouw eten nog beter doet smaken. Drink je liever een biertje? Kom dan even langs bij de speciale bierbar van Vedett.

Programmering
Tijdens de Winter BBQ treden er diverse live artiesten op in de 2 verwarmde tenten. Het programma is gevarieerd en bestaat uit verschillende heerlijke muzikanten. Voor elk oor wat wils!

Shoppen
Tijdens de Winter BBQ hebben de winkels op en rond het Eiland een eigen kerstkraam met daarop leuke sfeervolle artikelen. Een uitstekende kans om je kerstinkopen te komen doen, lekker te komen eten & drinken en te genieten van muziek.

Gratis entree
Het leukste van de Winter BBQ is dat de toegang helemaal gratis is. Je kunt zoveel foodtrucks en optredens zien als je wil, zonder entree te betalen. Iedereen is welkom op het Eiland in Zwolle op 22 en 23 december van 15.00 tot 22.00 uur.