Afbeelding

Muziek in De Enk met Beats al Desco

Algemeen

ASSENDORP – Als het te koud is voor Muziek in de Tent is er Muziek in de Enk op elke tweede zondag van de maand in de winter.

Op 11 december van 14.00 tot 16.00 uur speelt Beats al Desco. De formatie bestaat uit een steeds wisselend gezelschap van muzikanten die elk optreden opnieuw het muzikale avontuur aangaan. Digitale beats en sounds zijn de basis voor verrassende, intense en ook zeer dansbare muziek met veel eigen inbreng en een unieke combinatie van digitale, elektrische en akoestische instrumenten. Beats al Desco brengt muziek met ritmes en geluiden uit alle werelddelen en met omzwervingen langs wereldmuziek, dance, funk en meer.

Tijdens dit optreden zien bezoekers onder andere de eerste live uitvoering van Roy’s Dinner, een nummer van de leden van de groep Nagaru opgedragen aan Roy Kuschel. Beats al Desco treedt op met (onder voorbehoud) Patrick Kuschel (bas, percussie), Janus Ursepuny (gitaar), Roel Schuit (sax), Bert Vonhof (didge & voice), John Fransz en Roy Kieftebelt (percussie) en PePe Kerpel (beats, sound & percussie). Kijk voor meer informatie op www.aldesco.nl.

De entree in De Enk is uiteraard weer helemaal gratis.