Afbeelding

Rijs Solutions en Hilco-IT samen verder

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na al enige tijd een intensieve samenwerking te hebben gehad, gaan Hilco Regterschot van Hilco-IT Zwolle en Rijs Solutions Wapenveld vanaf 1 januari 2017 samen verder als Rijs Solutions. Bert van Rijssen, oprichter van Rijs Solutions: “In 2016 zijn we als bedrijf sterk gegroeid en hebben we Hilco al veel als zelfstandige ingehuurd. De samenwerking klikte zo goed en biedt zoveel meer mogelijkheden, dat het niet meer dan logisch was om als één bedrijf verder te gaan”.

Met de komst van Hilco, worden de krachten nu gebundeld. Waar Rijs Solutions bijvoorbeeld sterk is in de verkoop van hardware en Office 365, werkt Hilco-IT vooral met Google Apps (tegenwoordig G-Suite) en als systeembeheer. Daarnaast werken beide bedrijven met Joomla voor de ontwikkeling en beheer van websites en webwinkels. Met de komst van Hilco, is er nu meer capaciteit om sneller de projecten op te leveren en verdere expertise te ontwikkelen.

Over Rijs Solutions

Dynamisch, enthousiast en bijzonder professioneel. Dat is de beste omschrijving van het team van Rijs Solutions. Werken aan toekomstgerichte oplossingen op het gebied van Design, Web en ICT waarmee onze klanten succesvol kunnen zijn. Samen werken om samen te groeien, dat is het motto.

Eigen vormgevers werken aan de ontwikkeling van een logo, huisstijl en website. En echte Genius medewerkers richten zich op ICT oplossingen waarmee klanten zorgeloos aan de slag kunnen. Maatwerk computers, netwerkoplossingen en reparatie van PC's, smartphones, tablets of randapparatuur. Alles onder één dak.

In de computerspeciaalzaak in Wapenveld is bovendien standaard een uitgebreid assortiment desktops, laptops, netwerkapparatuur, kabels, accessoires voor mobiele apparaten en cartridges op voorraad. Zowel de zakelijke als particuliere klant is bij Rijs Solutions aan het juiste adres. Ga naar rijssolutions.nl of Facebook.com/rijssolutions voor meer informatie.