Afbeelding

Grote Peuter Dag op vrijdag 7 april op alle basisscholen van OOZ

Partnerbijdrages

Voor ouders er erg in hebben, is het al zover en gaat hun kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap. Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school?”

Om ouders en hun kinderen te helpen een fijne school te kiezen, zet Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ) op vrijdagochtend 7 april van 09.00 tot 11.30 uur de deuren open van al haar - bijna dertig - basisscholen in Zwolle en regio. Tijdens deze Grote Peuter Dag kunnen kinderen ontdekken, spelen, knutselen in en rondom de basisscholen. Ouders/verzorgers kunnen de school bekijken en zich uitgebreid laten informeren door leerkrachten en directie, zodat ze een fijne en goede school kunnen kiezen die helemaal bij hun kind past. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders die op zoek zijn naar een goede basisschool.

De Zwolse basisscholen van OOZ die deelnemen aan de Grote Peuter Dag zijn:

De Werkschuit, De Wieden, Het Veldboeket, De Campherbeek, De Parkschool, De Springplank, De Toonladder, Het Festival, De Krullevaar, De Schatkamer, Supernova, De Ridderspoor, De Oosterenk, De IJsselhof, De Markesteen, De Marshof, Montessorischool en De Octopus. Alle OOZ-scholen zijn te vinden op de website www.ooz.nl.

Kijk voor meer informatie over de Grote Peuter Dag op www.grotepeuterdag.nl of op

Facebook: www.facebook.com/GrotePeuterDag of Twitter: www.twitter.com/GrotePeuterDag.