Toneelvereniging Puck speelt Champagne bij het ontbijt

Cultuur

Puck bij Goudsteeg21
Net als voorgaande jaren voert toneelvereniging Puck dit jaar weer een geweldig stuk op. Na het succes van “FC DVV,” is de toneelvereniging dit jaar terug met een heel ander verhaal. Het toneelstuk Champagne bij het ontbijt is wederom een doldwaas blijspel vol humor.

In tegenstelling tot vorig jaar speelt Puck dit jaar voor het eerst in het Stadspodium (voormalig pand van de Muzerie), Goudsteeg 21, Zwolle. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei a.s. om 20.00u in de theaterzaal van Stichting Goudsteeg21.

Korte inhoud:
Victor is uit het bejaardenhuis gevlucht. Tijdens het bezichtigen van een woning ontmoet hij Marie, die niet meer bij haar dochter wil wonen. Victor en Marie besluiten om allebei de woning te nemen en bij elkaar in te gaan wonen. Het samenwonen van twee eigenwijze ouderen is gecompliceerder dan ze aanvankelijk hadden gedacht. Lucas, de zoon van Victor en Sophie, de dochter van Marie vinden het maar niets en hebben allerlei bezwaren. Desondanks zetten Victor en Marie door.

Ticketverkoop:
Kaarten in de voorverkoop zijn online te bestellen op www.toneelpuck.nl of www.at-tickets.nl en kosten €8, - voor volwassenen en €5, - voor kinderen. Aan de zaal kosten de kaarten €10.00, -