Afbeelding

Nordic Health houdt Open Dag voor mensen met langdurige rug- en/of nekpijn

Partnerbijdrages

Nordic Health houdt op zaterdag 13 mei Open Dag. Wie rug- en nekklachten heeft, wil immers maar één ding: snelle en goede hulp en niet van het kastje naar de muur gestuurd worden.

Bij revalidatiecentrum Nordic Health in Zwolle kunnen patiënten snel terecht voor alle langdurige rug-en nekklachten en het centrum biedt alle zorg die ze nodig hebben, van revalidatiearts tot fysiotherapeut en psycholoog. Revalidatiearts Rob Zondervan vertelt over de Nordic Health aanpak: "Dankzij de korte lijnen kunnen we mensen veel beter helpen. Het bijzondere van ons integrale centrum is dat er zorg op maat wordt geleverd.” Wat wil dat zeggen? "Dat alle zorg voor mensen met rug- en nekpijn nu onder één dak plaatsvindt. Daarnaast wordt deze zorg goed gecoördineerd en individueel op de patiënt en zijn klachten afgestemd. De grote voordelen van deze aanpak: patiënten worden snel en effectief geholpen.” Bij Nordic Health kunnen patiënten doorgaans binnen een week terecht en verloopt, op verwijzing van de huisarts, de vergoeding uit de basisverzekering.

Wie vragen heeft over zijn of haar klachten kan op zaterdag 13 mei van 11.00 tot 15.00 bij Nordic Health terecht voor informatie en advies. Nordic Health is gevestigd aan de Dokter van Deenweg 40, naast ziekenhuis Isala.

Nordic Health Zwolle

Dokter van Deenweg 40
8025 BB Zwolle

(038) 303 18 80

www.nordichealth.nl