Afbeelding
Hylke Thiry

Bijzonder Zwolle neemt website ‘Uit in Zwolle’ over!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bijzonder Zwolle breidt haar belang in de informatievoorziening over Zwolle en omgeving uit met de overname van de website ‘Uit in Zwolle’. Deze overname past in de strategie van Bijzonder Zwolle om zowel met het al bestaande magazine als digitaal dé informatieve ‘hot spot’ te zijn voor de bezoeker van Zwolle.

Magazine

Het magazine Bijzonder Zwolle heeft het afgelopen decennium haar bestaansrecht meer dan bewezen. Een glossy en stijlvol magazine dat aandacht besteed aan alles wat Zwolle en omgeving zo speciaal maakt. Architectuur, evenementen, cultuur, sport maar vooral de inwoners, bekende en minder bekende Zwollenaren, geven de stad kleur. Boeiende verhalen, fraaie foto’s in een aantrekkelijke opmaak maken van het blad een bijzondere etalage. Zwolle bruist en op veel fronten worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Er is veel te beleven, maar niet iedereen is daar goed van op de hoogte. Voor Bijzonder Zwolle het sein om door te ontwikkelen naar een breed mediaplatform voor ondernemer en consument met informatie die er toe doet.

Uit in Zwolle

De website www.uitinzwolle.nl is al bijna 19 jaar een vertrouwd adres voor menig bezoeker van Zwolle. De huidige eigenaarde die de website heeft opgezet, qq, geeft onlangs aan meer tijd te willen besteden aan zijn reclamebureau. Dit laat zich moeilijk combineren met het actueel houden van de gegevens op de site. Bijzonder Zwolle ziet hierin een kans om het bruisende Zwolle ook digitaal meer voor het voetlicht te brengen. Ondernemers en organisaties kunnen hun activiteiten en bijzonderheden publiceren op de website, bezoekers en consumenten hebben zo real time inzicht in wat er op dat moment voor hen te doen is in de stad. Denk aan speciale menu-aanbiedingen, zomercocktails, happy hours en dergelijke. Denk aan evenementen als dance, liveoptredens, foodtruck festivals en exposities. Uit in Zwolle biedt straks een complete digitale uitagenda waar bezoekers hun eigen agenda op kunnen afstemmen. Bijzonder Zwolle informeert met Uit in Zwolle!