Kunst met een Frans tintje in Winkelcentrum Zwolle-Zuid

Partnerbijdrages

Zwolse kunstenaars tonen op zaterdag 24 juni met veel plezier hun werken tijdens de kunstmarkt die tussen 12.00 en 16.00 uur wordt gehouden in Winkelcentrum Zwolle-Zuid.

Het thema is deze middag: Montmartre, de geliefde kunstenaarswijk in Parijs. Zwolle-Zuid wordt op zaterdag 24 juni omgetoverd tot de bekende kunstenaarswijk Montmartre. Met een gróótse Eiffeltoren van 8,5 meter, Franse muziek, Franse hapjes/drankjes en inspirerende kunst wanen bezoekers zich voor één dag in de Parijse kunstenaarswijk. Zwolse kunstenaars presenteren hun werken, geven demonstraties en workshops. Kunst is een geliefd onderwerp. Dat kunst ook leuk is om te doen, kunnen kinderen ervaren tijdens het evenement. Zo staat er een gezellige kids-knutselstand waar kinderen een schilderij met de verfcentrifuge kunnen maken, een activiteit speciaal voor alle Zwolse Picasso’s in de dop. Neem dus vooral ook de (klein)kinderen op zaterdag 24 juni tussen 12.00 en 16.00 uur mee naar Winkelcentrum Zwolle Zuid.

Bienvenue en Zwolle-Zuid!

Winkelcentrum Zwolle-Zuid, ‘het gezelligste winkelcentrum van Zwolle’, heeft met ruim 55 winkels een zeer compleet aanbod. Parkeren is gratis.