Afbeelding

Expert Zwolle ondergaat metamorfose

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Expert Zwolle is de afgelopen weken hard gewerkt aan een update van de winkel. In drie weken is alles grondig onder handen genomen en heeft de winkel een frisse eigentijdse opfrisbeurt gekregen.

Expert zit al 25 jaar in Zwolle. “Zeven jaar geleden was onze laatste verbouwing. Daarom was het tijd voor een nieuwe facelift”, vertelt eigenaar Henk Worst. Natuurlijk is het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends. “Daarom hebbe we nu een gloednieuwe audiowand met trendy muzieksystemen van Sonos en Heos. Streamen van muziek wordt steeds belangrijker. Daar spelen we nadrukkelijk op in”, aldus Worst.

Wie de winkel inloopt, ziet direct dat ook de tv-wand is vernieuwd. In een oogwenk ziet de klant het grote aanbod van televisies. Natuurlijk mag in dit verhaal het witgoed niet ontbreken. Expert Zwolle is altijd al de witgoed-specialist bij uitstek geweest. Worst: “Onze witgoed-wand was verouderd. Die hebben we een mooi fris uiterlijk gegeven.”

Expert heeft 140 winkels in Nederland. Alle Expert-ondernemers zijn zelfstandige eigenaars. “Dat geeft ruimte voor veel eigen inbreng, waardoor je goed door de markt heen kunt kijken. In Zwolle verkopen we andere producten dan pakweg in Rotterdam.” Naast een complete collectie staat service bovenaan bij Expert. “We bezorgen gratis en hebben een eigen servicedienst, waarbij mensen terecht kunnen voor het repareren van witgoed, audio, laptops en computers. Dat zie je bijna niet meer. Daarom hebben we ook veel bedrijven als klanten”, benadrukt Worst.

De verbouwing heeft in etappes plaatsgevonden om de overlast voor klanten zoveel mogelijk te beperken. Op woensdag 13 juli is alles klaar. Expert Zwolle viert dit met diverse acties.

Expert Zwolle

Van der Capellenstraat 145

8014 VW Zwolle

(038) 465 4106