Ronald Waaijer van Finzie
Ronald Waaijer van Finzie

Onafhankelijk, persoonlijk hypotheekadvies en meer voor de laagste prijs

Partnerbijdrages

In de komende tijd wordt er een groot aantal nieuwe woningen in Zwolle gebouwd. Veel van die woningen staan op mooie locaties in de binnenstad of net daarbuiten. Bovendien zijn ze gunstig geprijsd.

Een uitgelezen kans dus om je als starter op de woningmarkt te storten. Maar hoe kies je dan de juiste hypotheekadviseur? Bij Finzie Zwolle aan de Assendorperdijk 1 betalen klanten 1.399 euro voor hypotheekadvies. Dat is all-inclusive, zonder bijkomende kosten. In vergelijking met andere hypotheekadviseurs besparen ze daarmee al gauw drie maanden aan woonlasten. Bovendien krijgen ze een jaar lang gratis de Best Uit Garantie ter waarde van 299 euro. Daarmee worden ook hun andere geldzaken zoals verzekeringen doorlopend in de gaten gehouden en geoptimaliseerd.

“Hypotheekadvies hoort onafhankelijk te zijn”, zegt Ronald Waaijer. “Je wilt tenslotte een complete vergelijking kunnen maken tussen alle hypotheekaanbieders in de markt. Bovendien wil je dat het op een slimme manier gebeurt. Dat er niet alleen wordt gekeken naar nu, maar ook naar later. Ook daarvoor ben je bij Finzie aan het juiste adres.”

Interesse? Neem dan contact op met Ronald Waaijer van Finzie Zwolle via www.finzie.nl of op 06-408 10 456 voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek.