Afbeelding

De Gift City houdt Open Huis

Algemeen

KAMPERPOORT - De Gift City in Zwolle houdt op zaterdag 16 september vanaf 10.00 uur Open Huis. Van 10.00 tot 14.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen aan de Rieteweg 12.

Bezoekers kunnen tijdens deze Open Dag kennismaken met het City Café, de Twinkelwinkel, het Talentenbureau en de Meubelloods. De Gift City draait volledig op vrijwilligers die ook deze Open Dag mogelijk maken. Wie op deze open dag de smaak te pakken krijgt, heeft de mogelijkheid om zich aan te melden als vrijwilliger. Nieuwe vrijwilligers kan de Gift City nog erg goed gebruiken.

De Gift City zoekt onder meer nog vrijwillige timmerlieden, keukenmedewerkers, interieurverzorgers, interviewers, café medewerkers en versterking voor de Meubelloods. Uiteraard kunnen bezoekers tijdens de open dag ter plekke over de diverse onderdelen vragen stellen aan de medewerkers. Voor ondernemers is er de mogelijkheid om te bekijken hoe er samenwerking mogelijk is: wat de Gift City voor de ondernemer kan betekenen, en/of omgekeerd. Kijk voor meer informatie op de website www.degiftcity.nl.