Afbeelding

Portas adviseert over en renoveert deuren, trappen, keukens- en plafonds op maat

Partnerbijdrages

Wie renoveert, zet wensen om in werkelijkheid. Al veertig jaar vervult PORTAS renovatiewensen. Meestal slechts in één dag. Onder het motto, ‘vervul uw wensen, behoud het goede’ biedt PORTAS-Vakbedrijf Genemuiden individuele oplossingen op maat.

Dat spaart niet alleen het milieu, maar ook de portemonnee. De renovatieoplossingen voor ieder huis van PORTAS-vakbedrijf Genemuiden betreffen deuren, trappen, keukens en plafonds. Hoe veelzijdig het programma ook is, alle renovaties worden vakkundig op maat en exact naar wens van de klant uitgevoerd. Al bij het advies streeft Jolanda Esselink ernaar een duidelijk beeld te krijgen van de behoeftes van haar klanten. Daarvoor is er geen betere plek dan de locatie waar de renovatie moet worden uitgevoerd.

Samen met de klant worden de mogelijkheden besproken voor een op maat gemaakte renovatie. Deze service kost de klant niets meer dan wat tijd en garandeert een resultaat in perfecte harmonie met het bestaande interieur. De klanten kunnen vertrouwen op stiptheid, jarenlange ervaring en een aanspreekpartner voor, tijdens en na de renovatie. PORTAS Renovatiespecialist nummer één in Europa staat altijd garant voor de hoogste kwaliteit.

Iedereen is van harte welkom tijdens de Herfst Open Deurdagen van donderdag 21 september tot en met zaterdag 23 september. De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Bel voor meer informatie (038) 385 94 51 of kijk op de website www.genemuiden.portas.nl.