Afbeelding

Waterpoloseizoen start voor Swol 1894

Sport


Waterpoloseizoen start voor Swol 1894
Zaterdag 23 september gaan de heren en dames van de Zwolse Zwem-en waterpoloverenigin swol1894 weer van start voor het nieuwe seizoen. Het eerste Zwolse damesteam vertegenwoordigt zich als promovendus op 1e Klasse Bonds niveau. De dames hebben hun selectie wederom kunnen verbreden door de komst van drie nieuwe meiden. De heren trappen het seizoen af tegen promovendus TriVia in de 2e klasse bond, waar ze verwachten de eerste stappen te zetten naar een hopelijk succesvol seizoen. Met de komst van de linkshander Peter Vissia en een goede voorbereiding denken zij hoger uit te kunnen komen in de 2e klasse bond in verhouding tot vorig seizoen.


Naast dat de eerste speelminuten van het seizoen gemaakt zullen worden, zal er een moment zijn om een nieuwe sponsor te presenteren.


Heren 1 speelt om 17.45 en Dames 1 om 19.00 in de Vrolijkheid in Zwolle. Tevens zullen er andere teams van Swol 1894 in actie komen en zodoende is het deze zaterdag weer een Super Saterday, wat ook weer veel gezelligheid met zich meebrengt!