Afbeelding
Iris van Velzen Fotografie

Yogaschool Yoga038 viert jubileum met uitbreiding

Algemeen

Yogaschool Yoga038 viert begin oktober haar eerste jubileum met een uitbreiding. Een jaar geleden begon yogadocente Liselotte van Velzen met haar lessen in De Oude Ambachtschool in Assendorp. Na een jaar is het lesaanbod van een avond in de week naar drie dagdelen gegaan, en in oktober komt daar een vierde bij: ook op donderdagavond is er dan yogales in DOAS.

Een reden voor de snelle groei is dat Yoga038 uniek is in Zwolle qua yogastijl: de Dynamische Yoga die Van Velzen doceert kenmerkt zich door een combinatie van intensiteit en ontspanning, met focus op het persoonlijke proces. Elke les bestaat uit houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Een andere verklaring voor het succes is dat de school niet werkt met abonnementen, maar met strippenkaarten. Deelnemers betalen dus alleen voor de lessen die ze daadwerkelijk volgen. Voor studenten en minima zijn er gereduceerde tarieven. De wekelijkse lessen zijn geen onderdeel van een cursus, waardoor deelnemers op elk moment in het seizoen kunnen beginnen.

De nieuwe les zal vanaf 12 oktober elke donderdagavond van 18:30 tot 19:45 zijn in DOAS. In deze les en in de lessen van woensdag- en vrijdagavond is nog ruimte voor nieuwe deelnemers. Voor meer informatie of voor het boeken van een proefles, kijk op de website: www.yoga038.nl