Afbeelding

Indian Summer Fair rondom De Koperen Hoogte

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op de unieke locatie rondom de visvijver heeft De Koperen Hoogte voor zondag 8 oktober van 10.00 tot 18.00 uur een Indian Summer Fair georganiseerd.

Het aanbod van de fair loopt uiteen van home decoraties, wijnen, sieraden, ruitersportartikelen, tuinhaarden, beelden, kunst, fotografie, echte parels van Rita Kofman, meubelstralen, van Raven hengelsport, demonstratie hondenshow met frisbees en nog veel meer. Naast al deze verschillende branches kunnen bezoekers auto’s van Mercedes Wensink bewonderen. Ook is er een streekproductenplein met onder meer de bekende Heileuver Koeien-Kaas & Kunst uit Dalmsholte. Tevens is er Profarm Paling vanuit eigen kwekerij-rokerij en zijn er andere diverse producten vanuit de streek.

De fair vindt grotendeels buiten plaats, maar ook binnen in De Koperen Hoogte is veel te zien. Wat te denken van het prachtige Maritiem Museum gelijk bij binnenkomst op de benedenverdieping. Tevens vindt hier binnen een professionele modeshow plaats in de Serrezaal door Bruidshuis Dokter de Graaf uit Kampen in combinatie met Petra’s Hair-Beauty-Fashion uit Nieuwleusen. Tijdens deze modeshow kunnen bezoekers genieten van swingende optredens verzorgd door Drenth Dance Centers uit Dedemsvaart. De vaste tijden van de shows zijn 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur.

Bij De Koperen Plas vindt er een interessante hengel-demonstratie plaats bij de forelvijver, uitgevoerd door experts van Raven Hengelsport.

De Koperen Hoogte verzorgt op deze dag een preuvenement, zodat iedereen kan genieten van de heerlijkheden van haar restaurants. Tegen een gereduceerd tarief zijn muntjes te koop.

Op het zonneterras is er de gehele dag muziek te beluisteren van dj Vintage Vinyl. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen buiten spelen in de speeltuin en zich laten schminken in het vispaviljoen onder het genot van een lekker ijsje. De entree en parkeren zijn gratis. Bel voor meer informatie (0529) 42 84 28.