Afbeelding

Niet elk kind in Zwolle kan Sinterklaas vieren

Partnerbijdrages

Zwolle kent nog steeds veel gezinnen die geen Sinterklaas kunnen vieren. Gewoonweg omdat ze het geld er niet voor hebben. Voor de kinderen is het onbegrijpelijk dat ze geen cadeautjes krijgen.

En precies om die reden heeft de Zwolse Stichting Kind in Beeld nu voor de zevende keer Hét Grote Sinterklaasfeest georganiseerd voor kinderen uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen. “We proberen Sinterklaas een feest te laten zijn voor iedereen”, zegt Bert Teitsma, voorzitter van Stichting Kind in Beeld. Tijdens het Grote Sinterklaasfeest krijgen gezinnen uit Zwolle met een laag inkomen een fantastische musical die wordt verzorgd door studenten van Landstede Song & Dance. Er is muziek, pepernoten en ieder kind ontvangt een cadeau van zijn of haar verlanglijstje ter waarde van 10 euro. Naast Landstede zijn er tal van sponsoren die Stichting Kind in Beeld steunen. Maar dat is niet voldoende.

Hulpsint

Bert Teitsma: “We willen heel Zwolle oproepen om Hulpsint van het Grote Sinterklaasfeest te worden. Dan kunnen we kinderen niet alleen dit jaar een fantastisch feest geven. We kunnen dan gedurende het jaar ook andere leuke activiteiten organiseren voor deze doelgroep.” Hulpsint worden, kan door een financiële bijdrage te storten op de bankrekening van Stichting Kind in Beeld: NL91RABO 0305 2862 26 . Dit mag uiteraard ook meer of minder zijn dan 10 euro. Op www.stichtingkindinbeeld.nl staat meer informatie over de actie en Stichting Kind in Beeld.