Afbeelding

Zwolse uitgeverij MixCom Publish lanceert uniek kookboek!

Algemeen

¡kook! verder dan je neus lang is

Uniek kookboek dat kennis lekker laat smaken

Een kookboek dat lekker én slim is? Dat is ¡kook!; een culinair kookboek dat kennis lekker laat smaken. Het kookboek vult je receptenvoorraad aan met fantastische gerechten, vijzelt je medische voedingskennis op en laat je kennismaken met boeren en telers die je inspireren met hun hartstocht voor (h)eerlijk eten.

Welke ingrediënten zijn goed voor je brein en hart? Wat maak je voor meer liefde, lust, weerstand en kracht? Wat zijn slaapverwekkende recepten en welke zorgen ervoor dat je hormonen tot rust komen? Met het kookboek ¡kook! kun je aan de slag met een plan. Want goed koken wordt nog lekkerder en leuker als je weet wat de werking is van de ingrediënten in het recept.

Over de makers:

¡kook! is gemaakt door de titels ZTRDG en gezondNU. Zij namen een kijkje in elkaars keukens en combineerden hun specifieke kennis en kunde. gezondNU zette haar kennis op papier over de werking van gezonde voeding op ons lichaam en brein. ZTRDG selecteerde daar recepten bij die niet alleen lekker smaken, maar er ook fantastisch uitzien.


Elke lezer krijgt nu letterlijk de gezonde keuken op een presenteerblaadje aangereikt. Want naast een smakelijk boek is ¡kook! vooral een praktische boek. Met tips, nuttige boodschappenlijstjes en goede recepten ontdek je dat de gezonde keuken vooral lekker kan zijn. Want … lekker duurt het langst! Direct kopen? shop.gezondnu.nl