Afbeelding

Leren & Geld verdienen?

Algemeen

Leren & geld verdienen?

Open huis 14 december 14.00 – 20.00 uur

Wil jij leren & geld verdienen tegelijk? Kom dan naar het open huis van de OVG Genemuiden op donderdag 14 December. Het OVG Genemuiden is een regionaal opleidingsbedrijf voor de bouwsector. Je kunt hier onder andere je BBL opleiding tot timmerman, metselaar, tegelzetter of restaurateur volgen op basis van 4 dagen werken en 1 dag leren.

Meer informatie over het OVG:

Het OVG is onderverdeeld in een aantal onderdelen.
De hoofdmoot bestaat uit het opleidings- gedeelte waar timmerlieden / metselaars / tegelzetter en restaurateurs worden klaargestoomd voor het werken in de bouw. Dit gaat op basis van 4 dagen werken en 1 dag naar school (in samenwerking met o.a. Deltion College en het Hoornbeeck College)

De OVG-Bouwdiensten is een onderdeel dat de leerlingen, die klaar zijn met de opleiding en nog niet direct een baan aangeboden hebben gekregen, de mogelijkheid / kans bied om op basis van uitzendwerk toch aan de gang te kunnen in de bouw.

De studenten die de tuinmuur vernieuwen, leren voor metselaar. Stefan Hoorn en Klaas Weijkamp doen de richting Bouw, Wonen en Interieur via TalentStad Beroepscollege. Erik Jan Rook volgt een praktijkmodule via het Deltion College en OVG Genemuiden en kan met dit project een officieel certificaat behalen.