Afbeelding
Raymond van Olphen

Hedon verwacht volgende week 100.000ste bezoeker van 2017

Algemeen

DIEZERPOORT – Voor Poppodium Hedon blijkt 2017 een uitermate succesvol jaar. Waar het Zwolse poppodium in 2016 een record wist te bereiken met 88.000 bezoekers, verwacht Hedon volgende week de 100.000ste bezoeker van 2017 te mogen verwelkomen.

Dit betekent dat het magische aantal wordt bereikt tijdens de show van Symfo Classics II, Lemmy Lives II, Paceshifters of Kris Berry. Een all time high voor Hedon en daarom wordt de 100.000ste bezoeker beloond met een jaarkaart voor 2018.

“Waar we in 2016 het record van het jaar ervoor bescheiden wisten te overtreffen, wist men dit najaar massaal Hedon te vinden voor concerten en dance events waardoor we het record van 88.000 bezoekers van vorig jaar ruimschoots overtreffen. Daarmee zet de stijging, die is ingezet sinds de opening van het ‘vernieuwbouwde’ pand, ook dit jaar door. Bovendien is het mooi om te zien dat we met ons programma een steeds grotere regio weten te bedienen”, aldus directeur Anne Riemersma.

Het genoemde totaalaantal bestaat alleen uit bezoekers die in Hedon zijn geweest. Dat betekent dat de activiteiten van Hedon die buiten de eigen deuren plaatsvonden niet zijn meegenomen in de telling. Denk hierbij aan projecten zoals het Bruisconcert tijdens de Bruisweken, Muziek Bij De Buren, Popronde of de concerten die Hedon organiseert in samenwerking met Zwolse Theaters.