Afbeelding

Deltion-studenten verzorgen Zwols Amuse Festival 4KiKa

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Zes studenten die de opleiding International Hospitality Studies volgen aan het Deltion College verzorgen op 22 maart het Amuse Festival 4KiKa. Het leerbedrijf Guillaume is het decor van dit festival. Het restaurant wordt omgetoverd tot een proeflokaal.

Dit festival wordt georganiseerd om Bob Hoogstra te sponsoren. Hij gaat in mei naar Beijing om daar The Great Wall Marathon te lopen, een marathon over de Chinese muur om geld in te zamelen voor KiKa. De organisatie: “De naam, Amuse Festival, zegt het eigenlijk al. Amuses zijn kleine ‘hapjes’, die restaurant gebruiken om hun gasten kennis te laten maken met de keuken. Dit festival staat in het teken van de marathon wat terug te vinden is in de prijzen en de verwijzingen. Er worden 21 amuses gepresenteerd, refererend aan het aantal kilometers van de halve marathon. Bob zal samen met studenten van de opleiding Sport en Beweging 42, 195 km lopen.”

Nevenactiviteiten

Tijdens het Festival zijn er verschillende nevenactiviteiten waar iedereen aan mee kan doen. Zo kan je meedoen aan een wijnproeverij, jouw eigen amuse samenstellen en is er livemuziek. De studenten van International Hospitality Studies staan klaar voor de bediening. Op donderdag 22 maart wordt om 17.00 uur het startsein gegeven en heb je tot 21.24 uur de tijd om alle amuses te proberen.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina (Amuse Festival 4KiKa). Tevens kan je op deze pagina de tickets bestellen voor 21,10 euro (exclusief 1,47 euro administratiekosten).