Afbeelding

Schatjacht in centrum Zwolle

Partnerbijdrages

Zwolle - 21 april wordt er in Zwolle centrum weer gezocht naar een schat. Het startpunt is dit keer het gezellige Chocolate Company Café aan de oude vismarkt.

De eerste editie was op een koude winterdag in januari waar 22 schatjagers om de hoofdprijs van € 250 streden. Het winnende koppel, Dorien en collega Joyce, vonden de schat door al fietsend door Zwolle allerlei geheime codes op te lossen. Organisator Jachin Letwory vertelt dat hij verwacht dat er een grote groep deelnemers zal zijn omdat de kans op mooi weer nu een stuk groter is.

Omdat de schatjacht ditmaal in het centrum is, mogen de schatzoekers alleen te voet proberen de schat te vinden. Volgens Letwory is de schatjacht een leuke activiteit voor een hele grote groep mensen. Enthousiastelingen voor het schatzoeken zijn bijvoorbeeld de gouden ei zoekers van RTV Oost, geo-cachers en eigenlijk iedereen die graag buiten activiteiten doet. Tijdens de eerste schatjacht deden er ook mensen gewoon voor de leuk mee zonder dat ze als eerst de schat wilden vinden. Dat is natuurlijk ook een optie volgens de organisator.

Bij de schatjacht van 21 april is het mogelijk om alleen of in een duo mee te doen. Lijkt het je leuk om de schat te vinden en misschien ook wel de hoofdprijs van € 250 te winnen, kijk dan op op http://zwolle.moderntreasurehunt.nl/ of bel naar 06-46727386