Afbeelding

Finzie Zwolle geeft no-nonsense hypotheekadvies

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ronald Waaijer gelooft net als Finzie dat mensen gelukkiger zijn als hun geldzaken op orde zijn. Hij is sinds juni 2017 financieel coach bij Finzie. Hij houdt kantoor aan de Assendorperdijk 1.

Ronald geeft al voor 1.399 euro persoonlijk en helder hypotheekadvies, waar en wanneer de klant dat maar wil. Als financieel coach van Finzie doet hij alles voor de geldzaken van zijn klanten. Dat begint met voordelig hypotheekadvies en het goedkoper maken van verzekeringen. Maar daar stopt het niet. Want terwijl zijn klanten lekker andere dingen doen, blijft Finzie íedere maand de geldzaken controleren zodat zij het voordeligst uit zijn. Blijken de verzekeringen voordeliger te kunnen, dan kunnen ze dat met één druk op de knop veranderen in de Finzie app. In het beste geval kan men ruim 200 euro per jaar verdienen.

Waarom Ronald zo voordelig is? Finzie doet niet aan dure kantoorpanden. Finzie is een no-nonsense bedrijf, dus rekent het geen provisie en zitten de financieel coaches niet in dure kantoorpanden. En toch zijn de financieel coaches van Finzie altijd dichtbij. Ze hebben een spreekruimte bij in de buurt, maar maken net zo lief een afspraak bij hun klanten thuis. Samen met de slimme systemen van Finzie scheelt klanten dit serieus in de kosten en dat is te merken. Een hypotheektraject kost bij traditionele hypotheekadviseurs al gauw zo’n 2.750 euro. Bij Ronald zijn starters al voor 1.399 euro klaar.

Ronald Waaijer

ronald.waaijer@finzie.nl

06-408 10 456

Assendorperdijk 1

8012 EG Zwolle

¦ 100 procent onafhankelijk

¦ Vergelijking alle aanbieders

¦ Blijf besparen op je verzekeringen