Afbeelding

Wieten Schoencomfort gooit wéér hoge ogen

Partnerbijdrages

Dienstverlening, expertise en kwaliteit verloochenen zich niet. Wieten Schoencomfort behoort voor de tweede keer in drie jaar tot de vijftig beste schoenenzaken van Nederland.

‘Wieten is duidelijk in de keuze voor zijn doelgroep en biedt een uitputtend aanbod’, aldus het ronkende jury-oordeel over de Zwolse winkel aan de Diezerkade 4. De vijftig beste schoenenzaken van Nederland is een initiatief van vakblad TRED, opgesteld aan de hand van beoordelingen van fabrikanten, leveranciers en agenten in de schoenenbranche. De uitverkiezing is een uiterst eervolle en betekenisvolle aangelegenheid. De lijst, door TRED bewust in alfabetische volgorde gepubliceerd, vormt een eerbetoon aan alle genoemde retailers die zich ieder op hun eigen wijze onderscheiden.

Pieter Wieten is verguld met de uitverkiezing. “Ik zie het als een grote erkenning voor onze passie om klanten goed te helpen. Het is mooi dat onze kennis en onze persoonlijke aandacht worden gezien en gewaardeerd. Bovenal is het een teamprestatie, waarvoor ik al mijn enthousiaste medewerkers zeer erkentelijk ben. Samen staan we elke dag garant voor de uitmuntende dienstverlening van Wieten Schoencomfort.”

Wieten Schoencomfort

Diezerkade 4

8021 CW Zwolle

(038) 453 51 72

www.wietenschoencomfort.nl