Afbeelding

Topkwaliteit e-bikes van Dutch-ID bij Profile Gait Rigter

Partnerbijdrages

Dutch ID is het exclusieve merk van Profile ‘de Fietsspecialist’. De Dutch ID e-bikes worden door specialisten ontworpen, getest en één voor één met de hand gemaakt. Bij dit proces zijn de Profile specialisten intensief verbonden, omdat zij weten wat fietsers zoeken in een e-bike. Vijf redenen waarom men voor een Dutch-iD e-bike moet kiezen:

1. 100 procent hand built in Holland

Dutch ID e-bikes worden ontworpen, met de hand opgebouwd en uitvoerig getest in Nederland.

2. Nieuwste technologie

Een belangrijk uitgangspunt is de verbinding met de nieuwste technologie. Dutch ID maakte de primeur met de eerste Bosch middenmotor in Nederland en ziet dit als leidraad voor de verdere ontwikkeling van haar modellen.

3. Passie voor kwaliteit

Intensieve kwaliteitscontroles waarborgen een hoogwaardig eindproduct. Van ontwerp tot assemblage besteedt Dutch ID veel aandacht aan kleine details, die het verschil maken. Zo lopen alle kabels netjes door het frame, worden er duurzame bevestigingsdelen gebruikt en staat alles juist afgesteld.

4. Comfort/stijfheid

Optimale stijfheid van het frame, ook wel torsiestijfheid genoemd, is van groot belang voor Dutch ID. Een frame maakt zijwaartse bewegingen wanneer de fietser kracht op de pedalen zet. Hoe kleiner de beweging, hoe stijver het frame. Een hoge torsiestijfheid houdt in dat de fiets strak reageert op bewegingen en zorgt voor een veilig en zeker fietsgevoel en hoge kwaliteitservaring.

5. Vormgeving

Een Dutch ID moet goed rijden, maar er bovenal ook mooi uitzien!

Dutch ID is verkrijgbaar bij:

Profile Gait Rigter

Rembrandtlaan 70

8021 DJZwolle

(038) 453 15 27

www.gaitrigter.nl