Afbeelding

Tai Chi & Chi Kung met Stok

Algemeen

Zhu Dao de weg van de bamboe.
geeft een rijke serie oefeningen die het lichaam soepel houden, daarmee zorgt voor optimale flexibiliteit en de natuurlijke veerkracht en zelfherstellend vermogen van het lichaam optimaliseert.
Met speciale rek en strek oefeningen en zelfmassage, dat zorgt voor optimale doorbloeding waardoor afvalstoffen makkelijker kunnen afgevoerd en het lichaam reinigt. Het gevoel van nieuw leven, als een bamboespruit.

Tai Chi Shaolin Stok vorm - 24 bewegingen
ontwikkeld voor zelfverdediging, elke beweging heeft één of meerdere toepassing gericht op internal martial arts. Een gezond mens lichaam en geest weet zich beter staande te houden in een druk bestaan van alle dag. De beoefening houd het lichaam fit en vitaal. Een gezond verstand maakt je weerbaar en sterk. Samen vormen zij de gedachtegoed van Yin en Yang. De Stok "BO" is één van de wapens gebruikt in Tai Chi Chuan, het wapen is als een verlengstuk van en beweegt als één geheel met het lichaam.

Koffie en thee worden gratis geschonken. Neem zo nodig wel zelf een lunchpakketje mee. Geef je op voor een workshop en mail judith@inner-touch.nl. Bijdrage 50 euro. Locatie Westerlaan 51 Zwolle.