Mandemakers: al veertig jaar hét huis van keukens

Partnerbijdrages

Mandemakers hét huis van keukens, bestaat dit jaar veertig jaar en dat wil ze vieren. Tot en met zondag 10 juni profiteren klanten van 25 procent jubileumkorting op alle keukens.

In 1978 is Ben Mandemakers in een klein schuurtje achter het huis van zijn ouders een keukenzaak begonnen. Ondertussen bestaat dit familiebedrijf al veertig jaar en opende in 2002 de showroom in Zwolle. Wie bij Mandemakers koopt, kiest voor topkwaliteit. Die kwaliteit zit hem bijvoorbeeld in de enorme keuzemogelijkheid. Naast de Mandemakers collectie, VTwonen collectie en Mandemakers Individual collectie, is het bedrijf al veertig jaar officieel SieMatic dealer en mogen ze, als één van de weinige keukenzaken, het merk Barletti presenteren. Om klanten zoveel mogelijk keuzevrijheid op het gebied van werkbladen te bieden, heeft Mandemakers zelfs een eigen stenen bladen fabriek en kan men er terecht voor werkelijk alle A-merken qua apparatuur. “Dit, in combinatie met het uitstekende advies en garantie, alsmede de levenslange service die wij u bieden, maakt dat wij ons met gepaste trots hét huis van keukens mogen noemen”, aldus de keukenzaak.

Kom langs op de Marsweg 37A in Zwolle waar men zich kan laten adviseren door een van de adviseurs. Maak een afspraak via www.mandemakers.nl of bel: (038) 466 90 50.