Afbeelding

Inloop in Hospice Zwolle

Algemeen

WIPSTRIK – Bij Hospice Zwolle staat vrijdagmiddag 12 oktober van 15.00 tot 18.00 uur en zaterdag 13 oktober van 11.00 tot 14.00 uur de deur open voor mensen die mogelijk in de nabije toekomst moeten kiezen voor een verblijf in het hospice.

In de laatste, terminale fase van het leven thuis worden verzorgd, is niet altijd mogelijk of wenselijk. Toch is juist dan vaak behoefte aan een huiselijke sfeer, waar vanuit betrokkenheid zorg en begeleiding wordt geboden. Met alle aandacht voor de gast en voor zijn of haar naasten. Hospice Zwolle is zo’n plek. Een kleinschalig bijna-thuis-huis, waar gasten worden verzorgd door familie en vrienden, vrijwilligers en hun eigen zorgverleners – bijna zoals thuis.

Kiezen voor een verblijf in een hospice betekent soms dat mensen een bepaalde drempel over moeten. De inloop is bedoeld om deze drempel te verlagen en op een ontspannen manier kennis te maken met het huis, de coördinatoren en vrijwilligers.

Mensen die interesse hebben om vrijwilliger te worden in Hospice Zwolle wordt gevraagd zich aan te melden via www.hospicezwolle.nl. Zij worden dan uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met een van de coördinatoren.