Afbeelding

Oktober Woonmaand bij TrapXpress

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zoals elk jaar gebeurt er in de maand oktober weer iets met ons. Onze zintuigen genieten niet alleen van alle lekkere geuren buitenshuis, maar ook binnenshuis speelt dan weer een belangrijke rol.

Folders, kranten en woonbladen staan hierbij vol tips en leuke ideeën op het gebied van sfeervol wonen. En dat is logisch. Mensen willen in deze periode graag weer wat meer warmte, kleur en gezelligheid in huis. De trap wordt hierbij in tegenstelling tot het verleden steeds meer als design onderdeel binnen de woning gezien.

Bij TrapXpress is dan ook weer van alles te beleven. De nieuwe collecties zijn binnen, waarmee TrapXpress iedereen graag laat kennismaken onder het genot van een kopje koffie in de nieuwe showroom. Wie hiervoor niet in de gelegenheid en toch nieuwsgierig is: één telefoontje is voldoende voor de kennismaking.

“Onze adviseur komt bij u thuis en neemt, samen met u en uw partner, de mogelijkheden door die het beste bij uw interieur passen voor wat betreft model, materiaal en kleurkeuze. Elke trap is anders, daarom meten wij alles nauwkeurig in en doen wij u een voorstel op maat”, meldt TrapXpress.

TrapXpress is toonaangevend in traprenovatie. De medewerkers werken met een uniek beproefd concept. “Veel tevreden klanten gingen u voor. De voordelen van onze manier van werken spreken voor zich: helder en transparant, maatwerk voor alle bestaande trappen, renovatie is ook geschikt voor open trappen, duurzaam en onderhoudsarm, geen hak- en breekwerk, geen rommel in huis, geschikt voor elk interieur en in één dag klaar.”

TrapXpress BV

Rietveldstraat 22

8013 RW Zwolle

(038) 375 80 80

www.trapxpress.nl