Afbeelding

Diner voor mantelzorgers

Algemeen

ZWOLLE - Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert in samenwerking met Steunpunt Mantelzorg op woensdag 28 november een mantelzorgdiner in wijkcentrum De Enk aan de Enkstraat 67. Mantelzorgers van 60 jaar en ouder kunnen gratis aanschuiven aan dit 3-gangen diner. Overige gasten betalen zeven euro.

Eén op de drie Nederlanders gaven in 2016 mantelzorg. 750.000 mantelzorgers geven zowel langdurig als intensief hulp (bron: Mezzo). Bijna één op de tien van deze mantelzorgers voelt zich zwaar belast. Met dit mantelzorgdiner wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuke avond uit bieden en hen in staat stellen om andere mantelzorgers uit de buurt te ontmoeten. Het diner start om 18.00 uur. Wie aan wil schuiven moet zich van tevoren aanmelden via www.restovanharte.nl.

Resto VanHarte

Resto VanHarte is een buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Buurtbewoners koken en eten er samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. Het restaurant wordt gecoached door een klein team van professionals, maar drijft op de inzet van vrijwilligers.