Afbeelding
Foto: uit eigen bestand

Priôme Dental Spa viert dubbel feest

Partnerbijdrages

Priome Dental Spa in Zwartsluis bestaat november dit jaar 9 jaar! Een revolutionair concept in Nederland.

Priome ‘priority me’. Even tijd voor uzelf. De plek waar mensen in alle rust goed zorg én goede verzorging krijgen. Onder een dak. Een plek waar beleving centraal staat.

Priome Dental spa combineert persoonlijk afgestemde mond-en lichaamsverzorging in een weldadige sfeer. Een succesvol concept die inmiddels in november alweer 9 jaar bestaat! Een revolutionaire behandelmethode die ervoor zorgt dat een tandartsbezoek een moment voor jezelf wordt om te genieten en te ontspannen.

Deelname Beauty Award 2019

Naast het feestelijke 9 jarige bestaan vieren wij ook onze deelname aan de 9e editie van de prachtige Beauty Award!! De meest prestigieuze vak prijs voor schoonheidsspecialisten.

De Beauty Award is prestigieuze vakprijs voor schoonheidsspecialisten! Inmiddels een waar fenomeen onder schoonheidsspecialisten. Wij strijden met onze deelname naar erkenning als vakspecialist én ondernemer. De genomineerden worden beoordeeld door een onafhankelijke jury van professionals uit de beautybranche op het gebied van PR, marketing, organisatie, commercie en vaktechniek.