Afbeelding

Tijd voor keuzes in je leven of loopbaan?

· leestijd 2 minuten Algemeen

Stap jij elke morgen energiek je bed uit en heb je zin in een nieuwe werkdag? Of is de snoozeknop je beste vriend en vraag je je af hoe je dit werk tot je 67e moet volhouden? Het aantal professioanals in de laatste categorie wordt steeds groter: steeds meer mensen melden zich met stressklachten of zelfs een burn-out bij hun huisarts.

We besteden vaak een groot deel van ons leven aan werk. Uit eigen ervaring weten we dat het dan prettig is dat je werk, naast een inkomen, ook voldoening of energie oplevert. De trainingen van Deel3 zijn gericht op het maken van keuzes in je leven en loopbaan en het zetten van de eerste stappen in de realisatie daarvan. Het zijn stuk voor stuk intensieve, interactieve en persoonlijke weekenden. Je eigen inbreng staat centraal en je ervaart hoe je kunt bereiken wat jij belangrijk vindt. Alle trainingen vinden plaats in Hotel Mooirivier in Dalfsen, dus je kunt genieten van een prachtige omgeving, een comfortabele kamer en een uitstekend restaurant.

De trainingen van Deel3 richten zich op professionals met minimaal 3 jaar werkervaring op hbo-niveau. In een groep van maximaal 12 personen, ga je, onder de deskundige begeleiding Hanneke Dam en Nanja Visser-Vos, beide zeer ervaren trainers, aan de slag met jouw persoonlijke werkgerelateerde vragen. Wij begeleiden je in je zoektocht, stellen jou de vragen die je jezelf niet stelt en activeren de kracht van de groep om inzicht en beweging te laten ontstaan.

Er zijn 3 trainingen:

Het Deel3-weekend richt zich op iedereen die toe is aan een volgende stap in zijn of haar loopbaan. Je ontdekt hoe je je loopbaan op jouw manier kunt ontwikkelen, wat jouw volgende stap kan zijn, wat je kan helpen om die stap te zetten of wat je in de weg staat om te doen wat je graag doet.

In het Energiecheck!-weekend trek je je een weekend terug uit je dagelijks leven om uit te zoeken hoe je je werk mentaal en fysiek energiek kunt blijven doen en stress en burn-out voorkomt. We besteden aandacht aan de match tussen je talenten en het werk dat je doet, je onderzoekt de keuzes die je maakt in het besteden van je kostbare tijd, waarom je juist die keuzes maakt en vindt uit hoe je gedurende de dag je energie behoudt. Het uiteindelijk doel is dat je met meer energie, focus en voldoening werkt aan de werkzaamheden die er in jouw baan echt toe doen.

In ons Van de Wereld-weekend trek je je een weekend terug uit je dagelijks leven en ben je even alleen maar met jezelf bezig. Tijd om tijd even geen rol te laten spelen, niets te moeten, ruimte nemen om te reflecteren. In dit weekend staan ervaren en genieten centraal en ga je even helemaal terug naar je basis. Je kiest zelf welke activiteiten je inzichten of energie kunnen opleveren. En soms ben je even letterlijk helemaal van de wereld door een ervaring of inzicht.

Meer informatie vind je op onze nieuwe website: http://www.deel3trainingen.nl/

Je kunt ook contact met ons opnemen via info@deel3trainingen.nl

Mensen die zich goed voelen in hun baan ervaren meer zingeving in hun leven, zijn vaak gezonder en dus gelukkiger! Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan?