Afbeelding

Dickhof Rijwielen houdt E-bike Opstapdagen

Partnerbijdrages

Dickhof Rijwielen heeft voor 28, 29 en 30 maart E-bike dagen georganiseerd in Fruittuin Verbeek in Oldebroek.

Bezoekers kunnen tijdens de E-bike opstapdagen kennis maken met het ruime assortiment elektrische fietsen dat Dickhof Rijwielen in huis heeft en een testrit maken. De elektrische fietsondersteuning is inmiddels in elk segment terug te vinden. Voor jong en oud is er wel een passend model in alle prijsklassen te koop. Klanten die een E-bike kopen tijdens de opstapdagen of in één van de vier filialen van Dickhof Rijwielen, van 25 maart tot en met 6 april, maken bovendien kans op een e-bike ter waarde van 1.099 euro. Bezoekers en testers kunnen tijdens de opstapdagen hun gegevens achterlaten, waardoor zij kans maken op een fietsendrager.

De opstapdagen vinden plaats op donderdag 28 en vrijdag 29 maart van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 30 maart van 10.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom bij Fruittuin Verbeek aan de Vierhuizenweg 5 in Oldebroek voor deskundig advies of een testrit onder het genot van een kop koffie, thee of fruitsap met wat lekkers.

Dickhof Rijwielen is een servicegerichte fietsspeciaalzaak met vier vestigingen: Oosterwolde, Oldebroek, ’t Harde en Wezep. Dickhof onderscheidt zich door een compleet aanbod nieuwe en gebruikte fietsen, een groot assortiment, deskundig advies en uitstekende service.