Afbeelding

Kringloop Felix viert driejarig bestaan

Partnerbijdrages

Kringloop Felix aan de Veldoven 9 in IJsselmuiden bestaat drie jaar. Bij het brengen of laten ophalen van spullen – zoals huisraad, kleding, boeken en meubels – krijgen klanten een gratis kop koffie of cappuccino.

Vanaf deze week kan men in de winkel weer terecht voor de zomercollectie voor de bekende lage prijzen. Felix: “We zijn blij dat we zo’n grote en trouwe klantenkring hebben opgebouwd. We zijn gegroeid van vijfhonderd naar bijna duizend vierkante meter kringloopplezier.” Kringloop Felix is een echte kringloop. Mooie, gesorteerde, spullen worden aangeboden waarbij het milieu hoog in het vaandel staat. Indien mogelijk voert Felix zelf reparaties uit. “Samen met een groep vrijwilligers en stagelopers doen we elke dag weer ons best de winkel schoon te houden en te bevoorraden met leuke spulletjes voor echte kringloop- prijzen.” Felix haalt, zoals gezegd, ook spullen op en doet zelfs complete woningontruimingen.

Deze ontruimingen worden volledig op maat gedaan. De kringloop ontzorgt de klant volledig en zorgt dat de woning schoon wordt opgeleverd. “Wij verwijderen zelfs de vloerbedekking en voeren alle afval af. Daarvoor maken we een offerte op maat.”

Kringloop Felix

Veldoven 9

8271 RT IJsselmuiden

06-405 31 174