Afbeelding

Koops Bedden komt met boxspring- en matrassen 10-daagse

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De komende tien dagen staat Koops Bedden in Wezep in het teken van de Boxspring- en matrassen 10-daagse.

“Mijn vader en ik hebben weer alle nationale en internationale beurzen op het gebied van boxsprings en matrassen bezocht. Daar hebben we de nieuwste trends ingekocht”, vertelt Ente Bosma jr. “Zo hebben we dit jaar een geweldige boxspring staan in het groen en één in het rose, kleuren die je niet zou verwachten. Maar bij Koops Bedden staan ze gewoon in de showroom. Verder is de trend ook een combinatie van hout en staal met stof en veel dunnere boxsprings, voor een strakkere uitstraling.”

Koops Bedden heeft speciaal voor deze tien dagen een compleet nieuw assortiment boxsprings in zowel niet verstelbare als elektrisch verstelbare uitvoeringen ingekocht, voorzien van de nieuwste typen hoofdborden en de allernieuwste stoffen en kleuren.

Bosma jr.: “Alle nieuwe modellen boxsprings staan gepresenteerd op onze grote benedenverdieping met de nieuwste collectie dekbedovertrekken en gestyled met de nieuwste accessoires zoals bijpassende kastjes vloerkleden, kledingkasten en lampen. Verder hebben we op de bovenverdieping diverse actie- en showroommodellen boxsprings met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50 procent korting.”

Ook heeft Koops Bedden voor deze tien dagen matrassen in de aanbieding, zowel in latex als in pocketvering. En verder biedt de beddenspecialist 15 procent korting op Tempur, wereldmerk in traagschuim matrassen. Tijdens de tien dagen zijn er diverse acties bij aankoop van een nieuwe boxspring, zoals gratis donzen dekbedden, waardecheques en gratis bedtextiel en tijdelijke korting op de nieuwe collectie.

Kijk ook op www.koopsbedden.nl voor de Boxspring- en matrassen 10-daagse folder.

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

(038) 376 12 12